Het begint eindelijk wat beter weer te worden en dat is maar goed ook. Onze Balkon BBQ’s hebben lang genoeg in de opslag gestaan en het wordt tijd dat ze gebruikt gaan worden! Ben jij verder al helemaal klaar voor de zomer? Hieronder staan wat tips om in ieder geval helemaal in de stemming te komen.

Tuinieren

Het is voor je vrienden en familie wel zo leuk als ze komen barbecueën dat het onkruid niet twee meter hoog staat. Dus ga aan de slag met die groene vingers. En als je dan zo lekker bezig ben, breng wat kleur aan in de tuin. Leuke gekleurde bloempotten of 1 jarige bloemen doen het altijd goed. Ook kijk je even naar stilstaand water in de tuin. Dat zijn namelijk ideale kraamkamers voor muggen. Dus keer emmers, oude bloempotten en vogelbadjes e,d, om. Ook is het voor je vrienden heel fijn om op een stoel te zitten die lekker schoon is en niet onder de groene aanslag zit. Misschien lekker een beetje knoeien met een hogedrukspuit?

Horren

Als je dan na dat harde werken eindelijk die barbecue kan organiseren, je playlist gemaakt hebt, de buren hebt ingelicht, boodschappen gedaan hebt, vergeet dan je huis niet hermetisch af te sluiten met horren. Niks is vervelender dan na zo’n super gezellige avond met vrienden je ’s nachts nog op muggenjacht moet. Op de webshop plissehordeurenwebshop.nl vind je de beste en voordeligste plissé hordeuren. Op deze zeer gebruiksvriendelijke webshop bestel je in 3 simpele stappen, gemakkelijk je op maat gemaakte hordeur. Ze rekenen geen verzendkosten en dat is fijn, want dat scheelt net dat extra biefstukje, waarmee je indruk maakt op je vrienden.

Bbq tips

Niet iedereen heeft het budget voor zo’n mooi groen gevaarte dat lijkt op een ei, maar als je een barbecue gaat aanschaffen let je op een paar dingen:

  • De grootte van het rooster. Er moet natuurlijk veel vlees op kunnen. Want het is voor je vrienden niet fijn om lang te moeten wachten op een stukje vlees
  • Het rooster zelf. Niks is irritanter dan dat heerlijke sappige speklapje te zien verdwijnen tussen de spijltjes van het rooster. Kies voor een rooster waarbij de spijltjes dicht op elkaar zitten, om teleurstelling te voorkomen.
  • Gas of kolen? Echte Grillmasters zweren natuurlijk bij kolen, maar dat heeft een langere voorbereidingstijd nodig. Een gasbarbecue heeft als grote voordeel dat je nu kan beslissen om te gaan barbecueën en over 20 min kan eten.