Nu we de koude maanden ingaan, zul je wellicht iets minder gebruik maken van je Balkon BBQ. Echter is de kerst wel het perfecte moment om een BBQ cadeau te geven. Dat is ook de reden dat BBQ’s vaak cadeau worden gedaan als kerstpakket. Een kerstpakket met een blijvend cadeau wordt namelijk veel meer gewaardeerd dan een pakket met enkel eten!

Ben je op zoek naar een BBQ kerspakket? Lees dan snel verder, want hieronder staan de drie beste BBQ kerstpakketten van 2022!

Nummer 1: Handige Princess (€83)

Dit BBQ kerstpakket is niet voor prinsessen gemaakt, maar hij is van het merk Princess. Het grote voordeel van deze BBQ, is dat hij hybride is. Je hoort het goed! Je kunt deze BBQ namelijk elektrisch gebruiken, maar ook vullen met houtskool. Dus deze BBQ erg veelzijdig. Daarnaast krijg je bij dit pakket ook nog een hamburgerpakket, wat lekkere biertjes en een snijplank. Echt een perfect BBQ kerstpakket als je het ons vraagt!

 

Nummer 2: BBQ op tafel (€55)

Op de tweede plaats staat het kerstpakket BBQ op tafel. Deze mooie uitklapbare BBQ is klein genoeg om overal mee naar toe te nemen, maar groot genoeg om een lekker stukje vlees of groente op te grillen. Het Ook bij dit kerstpakket krijg je twee lekkere biertjes, briketten, marshmallows en de hamburgerkit.

 

 

Nummer 3: BBQ Cooking (€55)

Op de derde plaats staat ook een kerstpakket met een vouwbare BBQ. Deze kun je dus ook overal mee naar toe nemen! Hij lijkt qua inhoud erg veel op het BBQ op tafel pakket, maar dan met een ander type BBQ. Beide kerstpakketten zijn even duur geprijsd, dus de smaakkeuze zit hem vooral in de vorm van de BBQ!